AGF er klar til at forlænge med Martin Jørgensen

Skrevet af admin

|

03/12/2013

Dagens topnyheder

I weekenden spilles sidste superligarunde i 2013, og på papiret bliver mødet med FC Midtjylland på udebane Martin Jørgensens sidste kamp for AGF.

Den 38-årige tidligere landsholdsspillers kontrakt med aarhusianerne udløber til nytår, og derfor kan Jørgensen risikere at måtte sige farvel til holdkammerater og fans på søndag i Herning.

Men så galt behøver det ikke at gå. Sportschef Brian Steen Nielsen siger til Tipsbladet, at man er klar til at give Jørgensen yderligere en periode i den hvide trøje.

- Vi satser på at lave en ny kontrakt med Martin Jørgensen. Der er endnu ikke noget på plads, men vi har haft en snak, hvor han også ytrede ønske om at vide, om han stod over for sin sidste hjemmekamp med afslutningen af efterårssæsonen, siger han.

Selv om Martin Jørgensen kun har fået begrænset med spilletid i efteråret, mener sportschefen alligevel, at den tidligere Udinese- og Fiorentina-spiller er værdifuld for holdet.

- Vi ved, hvor tæt Superligaen er, og her kan en spiller som Martins erfaring sagtens være med til at blive afgørende, så derfor håber jeg også på, at vi får lavet en ny aftale, siger Brian Steen Nielsen.

Forventningen er, at aftalen bliver forlænget med et halvt år frem til næste sommer.

/ritzau/