AGF henter ny direktør i Randers

Den tidligere superligaklub AGF henter sin nye administrerende direktør Jacob Nielsen hos lokalrivalen Randers FC.

Det skriver klubben i en fondsbørsmeddelelse onsdag.

- Ansættelsen af Jacob Nielsen sker som et led i den samlede plan for det nye AGF. Målet er, at AGF igen på sigt kan blive topklub i Danmark ved at skabe en stærk organisation og solid økonomi, der kan bakke op om de sportslige ambitioner, skriver klubben i fondsbørsmeddelelsen.

AGF rykkede i den forgangne sæson ud af Superligaen, men har indledt en storstilet offensiv for at genrejse klubben og holdet.

Klubben hentede for få uger siden den tidligere FC Nordsjælland-træner og U21-landstræner Morten Wieghorst ind som cheftræner. Den nye administrerende direktør er næste skridt.

- Jacob har præsteret et rigtig flot stykke arbejde i Randers FC. Han kender fodboldverdenen, han er fagligt dygtig og respekteret i branchen, og han kan drive en forretning. Jacob er god til at kommunikere og er en udadvendt person, siger Lars Fournais, bestyrelsesformand i Aarhus Elite A/S.

Bestyrelsesformanden mener, at Jacob Nielsens færdigheder gør ham til den rette mand for det AGF, som man ønsker at bygge op.

Lars Fournais understreger, at målet er at sikre, at AGF igen bliver en topklub. Oprykningen skal dog ske på en måde, så det stemmer overens med klubbens samlede filosofi i forhold til en stærk organisation og en sund økonomi.

- Jacob Nielsen har bevist, at han har kompetencerne til at skabe fundamentet for en sportslig succes, men vi er alle klar over, at den slags ikke sker fra den ene dag til den anden.

- Jacob kan sammen med Morten Wieghorst som ny cheftræner skabe tillid til vores projekt som et langsigtet men solidt AGF både hos fans, spillere, medarbejdere, sponsorer og ikke mindst investorer, siger Lars Fournais.

Jacob Nielsen har været administrerende direktør i Randers FC siden 2003. Han begynder i sit nye job 1. juli.

Han erstatter Jan Christensen, der selv har ønsket at stoppe i jobbet som AGF-direktør.

/ritzau/

 

Dagens Gossip