AGF henter rutineret spanier

AGF har sikret sig endnu en forstærkning i håbet om at sikre en hurtig tilbagevenden til dansk fodbolds bedste række.

Aarhusianerne meddeler mandag, at klubben har skrevet en etårig kontrakt med den 35-årige spanske forsvarsspiller David Cortés.

Spanieren har blandt andet haft Michael Laudrup som cheftræner i Getafe, og han har spillet 218 kampe i den bedste spanske række for klubber som Mallorca, Getafe, Hércules og Granada.

AGF's cheftræner, Morten Wieghorst, er begejstret for spanierens fodboldmæssige kvaliteter og ser frem til arbejdet med ham.

- Ud over at han er en god og yderst professionel fodboldspiller, er han meget åben og vil gøre alt for at tage udfordringen op.

- Han har været her ganske få dage og allerede på den korte tid er hans engelsk blevet bedre, og sprogbarrieren har ikke afholdt ham fra at tage fat i de andre spillere og lære fra sig, siger træneren i en pressemeddelelse.

Spanieren kommer senest fra en kontrakt med Real Zaragoza i Spaniens næstbedste række.

- Den måde, AGF spiller på, er meget lig den, jeg kender fra Spanien og især fra min tid under Michael Laudrup i Getafe. Den passer godt til mig, og jeg ser frem til at repræsentere AGF, siger David Cortés.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip