AGF henter rutineret spanier

AGF har sikret sig endnu en forstærkning i håbet om at sikre en hurtig tilbagevenden til dansk fodbolds bedste række.

Aarhusianerne meddeler mandag, at klubben har skrevet en etårig kontrakt med den 35-årige spanske forsvarsspiller David Cortés.

Spanieren har blandt andet haft Michael Laudrup som cheftræner i Getafe, og han har spillet 218 kampe i den bedste spanske række for klubber som Mallorca, Getafe, Hércules og Granada.

AGF's cheftræner, Morten Wieghorst, er begejstret for spanierens fodboldmæssige kvaliteter og ser frem til arbejdet med ham.

- Ud over at han er en god og yderst professionel fodboldspiller, er han meget åben og vil gøre alt for at tage udfordringen op.

- Han har været her ganske få dage og allerede på den korte tid er hans engelsk blevet bedre, og sprogbarrieren har ikke afholdt ham fra at tage fat i de andre spillere og lære fra sig, siger træneren i en pressemeddelelse.

Spanieren kommer senest fra en kontrakt med Real Zaragoza i Spaniens næstbedste række.

- Den måde, AGF spiller på, er meget lig den, jeg kender fra Spanien og især fra min tid under Michael Laudrup i Getafe. Den passer godt til mig, og jeg ser frem til at repræsentere AGF, siger David Cortés.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip