AGF henter ungdomslandsholdsspiller i FCN

AGF handlede tirsdag ind hos FC Nordsjælland og forstærkede sig med 20-årige Nicolai Johannessen.

Forsvarsspilleren tiltræder i den aarhusianske fodboldklub på en kontrakt, der løber frem til udgangen af 2015.

- Nicolai er en god, ung spiller, som jeg kender godt fra U20-landsholdet, og som vi kan udvikle yderligere i AGF, siger cheftræner Morten Wieghorst til AGF's hjemmeside.

- Han er en venstrebenet, duelstærk forsvarsspiller, der er rolig på bolden og ikke bange for at spille under pres. Han mangler naturligvis lidt kamptræning, men det vil han hurtigt komme efter.

- Han er fuld af gåpåmod og sulten efter at vise sit værd, og han vil være med til at skærpe konkurrencen om forsvarspositionerne, siger Morten Wieghorst.

Nicolai Johannessen, der har spillet 53 kampe på diverse ungdomslandshold, glæder sig til at tiltræde i klubben, der i år rykkede ud af Superligaen.

- Jeg synes, AGF er en god mulighed for mig. Jeg kender i forvejen Morten Wieghorst og ved, at den spillestil, han praktiserer, passer godt til dét, jeg er god til.

- Mit førstehåndsindtryk af AGF har desuden været rigtig godt, så jeg synes, det er et perfekt match. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan udvikle mit spil yderligere og slå igennem i AGF, siger Nicolai Johannessen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip