AGF-keeper om overtidsmål: Ikke intentionen at score

AGF og AaB spillede fredag aften 2-2 i Aalborg efter en dramatisk afslutning med et brændt straffespark og tre mål inden for de sidste otte minutter.

De vilde slutminutter kulminerede, da AGF-målmand Steffen Rasmussen udlignede til 2-2 dybt inde i kampens overtid.

Keeperen havde sneget sig med frem på et hjørnespark og endte som den helt store helt for udeholdet med en hovedstødsscoring - selv om det slet ikke var planen.

- Det var vanvittigt. Det var jo helt vildt. Det var ikke intentionen at score, for jeg ville egentlig bare skabe noget ravage. At jeg så fik headet den ind, var selvfølgelig fedt, siger Steffen Rasmussen.

- Det er ikke rigtigt gået op for mig endnu. Det er jo ikke sådan noget, der sker hver dag, men det var meget skægt. Det føles som en sejr for os med den afslutning, siger han.

AGF-træner Glen Riddersholm var trods den sene 2-2-udligning skuffet over, at hans mandskab ikke kunne rejse hjem med tre point fra Aalborg.

- Vi udlignede fuldt fortjent og står med en større skuffelse over det ene point, end at vi ikke vandt kampen. Det kan man kalde uforskammet, fordi vores målmand scorede til sidst, siger Glen Riddersholm.

- Vi skal huske på, at selv om afslutningen var vild, fik vi kun ét point, og det var alt for lidt, når man ser på, hvad vi leverede. Når jeg kigger på vores præstation, vil jeg godt tillade mig at være skuffet over, at vi ikke vandt kampen, siger træneren.

Med det ene point har AGF hentet 24 point efter 22 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip