AGF-lejr efter sejr: Vi krigede den hjem

Trods 10 mand mod 11 i hele anden halvleg lykkedes det alligevel AGF at sikre sig forårssæsonens anden sejr, da det blev til 3-1 på udebane mod Randers FC. Aarhusianerne rykker dermed op på sjettepladsen med fire point ned til stregen.

Kampen startede ellers med en belejring af AGF-defensiven. Men en god slutspurt vendte om på tingene til 2-1 til AGF, før Anders Kure blev udvist i det 46. minut. Herefter trykkede Randers på, men aarhusianerne holdt dem stangen.

- Vi krigede den hjem, siger AGF's sidste målscorer, Danny Olsen, efter kampen.

- Jeg synes, at vi lukkede dem godt ned, selvom vi var 10 mod 11. De skabte ikke så meget i anden halvleg, og det er derfor utroligt vigtigt, at vi holdt stand og fik sejren. Den betyder rigtig meget for holdet, siger han.

Han lukkede reelt kampen med sin scoring til 3-1 i det 85 minut. Hans offensive kollega Jesper Lange var manden, der satte AGF i gang, da han var først over returen på netop Danny Olsens forsøg midt i første halvleg.

Lange betoner indstillingen som grundlag for sejren.

- Vi viste god moral og troede på tingene. Det var en god arbejdsindsats hele vejen rundt. Vi skabte ikke det store i starten, men det gav tro på mere, da vi kom på 1-1. Så vi står tilbage med en rigtig god følelse, siger han.

- Selv om vi fik en udvisning, havde jeg en rigtig god fornemmelse. Vi kom selvfølgelig til at stå mere defensivt, men vi fortsatte med at skabe chancer. Vi klarede det godt og viste masser af gejst, selv om vi oplevede en del modgang i kampen, siger Jesper Lange.

AGF skal forsøge at følge op den gode præstation, når Esbjerg gæster NRGi Park i Aarhus næste mandag den 24. marts.

/ritzau/

 

Dagens Gossip