AGF og Sønderjyske deler i trist forestilling

02/11/2015

Der var ikke meget at juble over for tilskuerne i Aarhus, da AGF og Sønderjyske mandag aften spillede 0-0 i Alka Superligaen.

Det var Sønderjyskes første uafgjort kamp i denne sæson, og det ene point rækker til en femteplads i rækken med 22 point for 14 kampe, mens AGF ligger på ottendepladsen med 17 point.

Træner Morten Wieghorst havde droppet Danny Olsen fra start hos AGF, og Stephan Petersen var heller ikke med. I stedet var der plads til Elmar Bjarnason, mens Daniel A. Pedersen også var tilbage på midtbanen.

Hos Sønderjyske var Janus Drachmann ude med karantæne, og her var Nicolaj Madsen med i stedet, mens Tommy Bechmann var valgt oppe foran i stedet for Thomas Dalgaard.

AGF skulle revanchere sig for 1-3-nederlaget ude til Hobro i den seneste runde, og generelt hungrer aarhusianerne efter point, mens Sønderjyske i første halvleg lignede et mandskab, der håbede at lukrere på eventuelle fejl og avancere yderligere i tabellen.

Hjemmeholdet var i markant boldbesiddelse i første halvleg, mens gæsterne ikke havde mange pasninger til en medspiller i træk, men AGF magtede ikke at skabe mange chancer ud af overtaget, selv om indstilling virkede bedre end mod Hobro.

Efter 22 minutter strøg angriberen Mate Vatsadze igennem på en friløber, hvor Søren Muusmann og Pierre Kanstrup i Sønderjyskes forsvar ikke rigtig kunne blive enige om, hvem der skulle gribe ind.

I stedet blev det målmand Marin Skender, der måtte afværge situationen med en glidende tackling.

Resten af halvlegen var en stille affære og gav en pausestilling på 0-0.

Anden halvleg blev ikke meget mere underholdende med AGF på bolden og Sønderjyske i defensiven.

Tommy Bechmann var dog ved at komme til en chance efter 54 minutter for gæsterne, men han fik ikke ram på bolden, og angriberen måtte lade sig udskifte med Thomas Dalgaard med en halv time igen.

Hos AGF blev Stephan Petersen sendt på banen fem minutter senere som erstatning for Ahmed Yasin.

AGF forsøgte at trænge igennem gæsternes defensiv og med et kvarter igen var Aleksandar Cavric ved at skabe en chance, men indlægget manglede adresse fra serberen, som var blandt hjemmeholdets bedste spillere.

Med fem minutter igen var Adama Guira ved at overliste Steffen Rasmussen i AGF-målet med et lumsk langskud.

Et frispark uden for feltet fire minutter inde i overtiden gav AGF håb, men symptomatisk sparkede Daniel A. Pedersen bolden direkte i favnen på Marin Skender.