AGF skriver kontrakt med Andreas Laudrup

Familien Laudrup er i vælten denne tirsdag.

Mens farmand Michael Laudrup kom på plads som træner i Qatar-klubben Lekhwiya SC, så er sønnen Andreas Laudrup kommet på plads i AGF.

Superliga-nedrykkerne oplyser i en pressemeddelelse, at den 23-årige kantspiller får en etårig kontrakt. Han skifter på en fri transfer efter kontraktudløb i FC Nordsjælland.

I Aarhus-klubben genforenes Andreas Laudrup med Morten Wieghorst, som også har været træner for kantspilleren i FCN.

- Andreas er en spændende offensivspiller, som jeg har haft mulighed for at arbejde med før - både i FC Nordsjælland og på U21-landsholdet. Han er en spiller, som kan og skal være afgørende.

- Han er en type, der kan spille hurtigt, og det hilser vi velkommen i truppen, siger Morten Wieghorst.

I FCN spillede Andreas Laudrup 104 kampe, heriblandt 84 i Superligaen og fire i Champions League. Han scorede 11 mål i alt - otte i Superligaen.

Andreas Laudrup, som det seneste år har døjet med helbredet, ser frem til den nye udfordring.

- AGF er en af landets største klubber, der godt nok har haft et hårdt år med nedrykningen, men omvendt er det, som klubben er i gang med at bygge op med Morten Wieghorst som træner og andre tiltag på og uden for banen, virkelig interessant.

- Da jeg fik muligheden for at komme til AGF, var det derfor også det eneste, jeg fokuserede på, og jeg er glad for, at aftalen er faldet på plads.

- Jeg glæder mig til at spille kampe igen. Det har været et hårdt år for mig, men de seneste fire måneder har jeg trænet fuldt ud, og jeg føler mig i en god forfatning.

- Jeg ser frem til at spille og vinde kampe for AGF. Og det bliver også spændende at opleve stemningen i en fodboldby som Aarhus - og ikke mindst at spille for de mange fans, AGF har.

- Når jeg tidligere har spillet mod AGF, har fansene altid skabt en fantastisk stemning, og det glæder jeg mig nu til at blive en del af, siger Andreas Laudrup.

/ritzau/

 

Dagens Gossip