AGF skriver kontrakt med Andreas Laudrup

Familien Laudrup er i vælten denne tirsdag.

Mens farmand Michael Laudrup kom på plads som træner i Qatar-klubben Lekhwiya SC, så er sønnen Andreas Laudrup kommet på plads i AGF.

Superliga-nedrykkerne oplyser i en pressemeddelelse, at den 23-årige kantspiller får en etårig kontrakt. Han skifter på en fri transfer efter kontraktudløb i FC Nordsjælland.

I Aarhus-klubben genforenes Andreas Laudrup med Morten Wieghorst, som også har været træner for kantspilleren i FCN.

- Andreas er en spændende offensivspiller, som jeg har haft mulighed for at arbejde med før - både i FC Nordsjælland og på U21-landsholdet. Han er en spiller, som kan og skal være afgørende.

- Han er en type, der kan spille hurtigt, og det hilser vi velkommen i truppen, siger Morten Wieghorst.

I FCN spillede Andreas Laudrup 104 kampe, heriblandt 84 i Superligaen og fire i Champions League. Han scorede 11 mål i alt - otte i Superligaen.

Andreas Laudrup, som det seneste år har døjet med helbredet, ser frem til den nye udfordring.

- AGF er en af landets største klubber, der godt nok har haft et hårdt år med nedrykningen, men omvendt er det, som klubben er i gang med at bygge op med Morten Wieghorst som træner og andre tiltag på og uden for banen, virkelig interessant.

- Da jeg fik muligheden for at komme til AGF, var det derfor også det eneste, jeg fokuserede på, og jeg er glad for, at aftalen er faldet på plads.

- Jeg glæder mig til at spille kampe igen. Det har været et hårdt år for mig, men de seneste fire måneder har jeg trænet fuldt ud, og jeg føler mig i en god forfatning.

- Jeg ser frem til at spille og vinde kampe for AGF. Og det bliver også spændende at opleve stemningen i en fodboldby som Aarhus - og ikke mindst at spille for de mange fans, AGF har.

- Når jeg tidligere har spillet mod AGF, har fansene altid skabt en fantastisk stemning, og det glæder jeg mig nu til at blive en del af, siger Andreas Laudrup.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip