AGF-træner efterlyser kynisme efter nyt remis

AGF har endnu den første sejr til gode under Glen Riddersholm, efter aarhusianerne lørdag eftermiddag spillede 1-1 med Hobro i Alka Superligaen.

Til trods for et massivt pres fra hjemmeholdet i slutminutterne, formåede AGF ikke at få den forløsende scoring, og dermed måtte de tage til takke med det ene point.

AGF-træner Glen Riddersholm var tilfreds med sit holds defensive præstation, men han savnede kynisme på den sidste tredjedel af banen.

- Vi kreerede de chancer, der skulle til for at vinde, så vi kan kun takke os selv for, at det ikke blev til tre point i dag, siger Glen Riddersholm.

- Vi gav kun én chance væk, og hvis vi kan fortsætte med at spille på den måde rent defensivt, så kommer vi til at få mange sejre. Til gengæld er det ikke godt nok, at vi ikke fik udbytte af vores mange chancer i dag.

- Vi manglede dygtighed i at træffe den rigtige beslutning, når vi nærmede os feltet. Vi var ikke beslutsomme nok, og vi virkede langsomme i tanke og handling, når vi skulle afslutte.

Med kun én sejr i de seneste 11 Superliga-kampe hungrer AGF efter den forløsende sejr. Ifølge Daniel Christensen er det et spørgsmål om tid, før den kommer.

- Det går ikke vores vej i øjeblikket, og vi har ikke det held, som skal til for at vinde fodboldkampe, siger Daniel Christensen.

- Når det er sagt, så leverede vi heller ikke en god indsats i dag. Alligevel føltes det mere som to tabte point end som et vundet.

Næste opgave for AGF bliver lørdag, når de gæster Sønderjyske.

/ritzau/

 

Dagens Gossip