AGF-træner: Ikke fair at snakke spillemæssig krise

De første tre kampe efter oprykningen kastede syv point af sig. Siden har AGF spillet syv kampe uden at vinde en eneste.

AGF'erne har godt nok fået en skrivebordssejr over Hobro, men facit på banen er altså, at der er gået 56 dage siden seneste sejr. Det får dog ikke træner Morten Wieghorst til at gå i panik, for spillet har i hans øjne været til mere.

- Kampen mod FC Nordsjælland var ikke god, men i de tre foregående kampe spillede vi godt, og vi skulle også have haft mere ud af dem, siger Morten Wieghorst.

- Jeg ved ikke, hvorfor det er så populært at skulle kalde det krise. Jeg kan ikke se, at det skal hjælpe os, at jeg snakker om spillemæssig krise, og jeg synes heller ikke, at det ville være fair at gøre.

Stopperen Jens Jønsson mener også, at AGF - fraregnet søndagens kamp mod FC Nordsjælland - har stået spillemæssigt stærkt i billedet.

- I de foregående kampe har humøret været højt, og spillet har også været godt. Vi har været klart dominerende i de fleste, men det er selvfølgelig resultaterne, der tæller, siger Jønsson.

- Vi har lavet nogle personlige fejl, og vi har ikke scoret på vores chancer.

Den dårlige stime irriterer midtbanespilleren Daniel A. Pedersen, der i sommerpausen kom til AGF efter at have været med til at rykke ned med Silkeborg.

- Det er for dårligt. Vi skal have nogle sejre og nogle point. Når man ikke har vundet i syv kampe, er det ikke godt nok. Men der er ikke nogen, der er mere irriterede end os selv, for vi vil vinde hver eneste kamp, siger Pedersen.

- Vi kan ikke gøre andet end at arbejde på det i hverdagen, og på søndag skal den bare have fuld skrue igen. Der er ingen undskyldninger for den her stime.

Næste opgave for AGF er udekampen mod mestrene FC Midtjylland på søndag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip