AGF-træner: Missede en kæmpe matchbold

For niende kamp i træk tabte AGF, da aarhusianerne torsdag var på besøg hos FC Vestsjælland.

AGF'erne så ellers længe ud til at få 1-1 med hjem, men fire minutter før tid sikrede Lasse Nielsen Vestsjælland sejren.

AGF skal dermed slå SønderjyskE i næstsidste spillerunde, hvis de skal holde liv i håbet om overlevelse.

- Vi skal slå SønderjyskE og så skal vi sørge for at få flere point end dem i sidste runde. Det er op ad bakke, vi er ude over Alpe d'Huez. Men vi er nødt til at give den alt, hvad vi har, siger AGF-træner Jesper Fredberg.

- Det var en kæmpe matchbold, vi missede her. Det er svært for os nu, det er det virkelig. Men vi må give alt, hvad vi har på søndag og så se, om det ikke er nok til at holde os i spil til sidste runde.

AGF var i første halvleg godt med i kampen, men som anden halvleg skred frem, mistede bundproppen momentum.

- Vi begyndte at miste momentum sidst i anden halvleg, og vi forsøgte derfor at skifte Jens Jønsson ind for at få noget mere duelstyrke ind. Det lykkedes vi desværre ikke med, siger Fredberg.

- De fik desværre en pokkers masse dødbolde i sidst. Vi vidste de var farlige på dem, og så fik de det mål lige til sidst, hvor vi ellers var ved at skifte Jesper Lange ind. Det var igen et lortetidspunkt at få et mål mod os, siger han.

At FC Vestsjælland først kort før tid kom foran gjorde, at AGF ikke havde tid til at svare igen.

- Det var svært at ændre noget, selvom vi havde en rigtig stor chance i overtiden. Det var desværre stolpe ud for os endnu engang, og det var jo et meget godt billede på vores situation.

- Det er svært at vinde fodboldkampe eller få point overhovedet, når vi ikke scorer på de chancer, vi skaber. Et point havde været godt for os, også med den stime vi er inde i. Men sådan skulle det ikke gå, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip