AGF-træner: Nederlaget gør ekstra ondt

AGF tabte fredag på hjemmebane til Randers FC på et mål af Ronnie Schwartz kort før tid. Kampen var en tæt affære, og derfor var AGF's cheftræner Jesper Fredberg også ekstremt skuffet efter kampen.

- Vi leverede en god indsats, og jeg synes faktisk, at vi var tættere på at score, end Randers var.

- Derfor gør det ekstra ondt, at vi rendte ind i en scoring fem minutter før tid. Det er hårdt for spillerne, og det er hårdt for os ude på sidelinjen, siger Jesper Fredberg.

Martin Jørgensen startede på AGF’s midtbane, og han så flere positive takter i spillet, selvom det ikke blev til mange chancer for hjemmeholdet.

- Det var en meget tæt fodboldkamp. Alle mand arbejdede hårdt, og kampen kunne ligeså godt være gået vores vej.

- Det er aldrig sjovt at tabe, når modstanderen scorer så sent, fordi vi ikke kunne nå at gøre skaden god igen, siger Martin Jørgensen.

Fredagens resultat betyder, at AGF kan være under nedrykningsstregen, når spillerunden er færdigspillet, hvis både Viborg og FC Vestsjælland vinder.

Alligevel afviser Jesper Fredberg, at nedrykning kan blive en realitet.

- Vi rykker ikke ned. Vi træner benhårdt for tiden, og spillerne gør det rigtig godt. Jeg synes ikke vi er mærket af situationen, så jeg er ikke så nervøs for nedrykningsstregen, siger han.

AGF rykkede sidst ud af Superligaen i 2010, og dengang var Martin Jørgensen med på holdet, men den rutinerede midtbanespiller er ikke nervøs for, at det sker igen:

- Det spænder til i bunden, men det gør det også for seks-syv andre hold i ligaen. Jeg er sikker på, at vi snart begynder at hente nogle point, men vi kommer til at kæmpe for overlevelse indtil sidste spillerunde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip