AGF udbygger afstand til Lyngby med ny sejr

17/04/2015

AGF har fortsat vind i de sejl, der skal skaffe klubben øjeblikkelig tilbagevenden til Alka Superligaen.

Torsdag aften sejrede aarhusianerne med 2-1 i Herfølge over HB Køge. Det var holdets ottende sejr i de seneste 10 kampe.

I en første halvleg, hvor begge hold kom frem til nogle udmærkede chancer, var det udeholdet fra AGF, som formåede at sparke hul på målbylden.

Midtvejs i halvlegen fik den hurtige kantspiller Stephan Petersen chancen, og han bragte udeholdet på 1-0.

Inden pausen gjorde AGF-topscorer Mate Vatsadze det endnu sværere for HB Køge at få point ud af opgøret, da han bragte østjyderne på 2-0. Det var georgierens 14. mål i denne sæson.

Anden halvleg blev en søvndyssende affære indtil 86. minut, hvor Brandao bragte fornyet spænding tilbage i opgøret med reduceringen til 1-2.

Tættere på kom hjemmeholdet dog ikke, og dermed snuppede AGF de tre vigtige point til topstriden.

Sejren sender AGF seks point foran de nærmeste forfølgere til oprykning fra Lyngby, der ikke har vundet i de seneste syv kampe.

HB Køge har 29 point, hvilket er ni mere end Fredericia under nedrykningsstregen.

Tidligere torsdag aften var Vejle Boldklub på besøg hos Vendsyssel FF, og det blev en kamp, hvor måltavlen fik en rolig aften. 0-0 sluttede kampen i Vendsyssel.