Agger: Albanien er ikke et bedre hold end Armenien

Hvis Albanien ikke besejrer Armenien i Jerevan søndag aften, så er Danmark direkte videre til EM i Frankrig næste år.

Den danske landsholdsanfører Daniel Agger krydser fingre og vurderer, at Albaniens chance for at vinde på udebane over Armenien er fifty-fifty.

- Jeg mener ikke, at Albanien er et bedre hold end Armenien. Albanien er måske bedre kollektivt, men Armenien har nogle bedre individuelle spillere. Det er meget fifty-fifty, siger Agger.

Cirka en time efter Albaniens kamp i EM-kvalifikationen skal Danmark selv spille en testkamp hjemme mod Frankrig.

I tilfælde af en albansk sejr kan danskerne udnytte Frankrig-kampen til at forberede sig til to afgørende playoff-kampe om at komme til EM i november.

- Så har vi noget at bruge den til. Så har vi en forberedelseskamp før to vigtige kampe i november.

- Jeg ved ikke, om det bliver mærkeligt. Det er en landskamp mod Frankrig i Parken. Det skal altid være en stor kamp, mener Agger.

Torsdagens 0-1-nederlag ude til Portugal var den tredje kamp i træk, hvor Danmark ikke fik scoret, men det skal nok komme, fastslår Agger.

- Fundamentet er på plads. Vi har ikke lukket mange mål ind i denne kvalifikation, og i de to kampe mod Portugal skulle vi have haft mere med.

- Som fodboldhold er det vigtigste at have fundamentet på plads. Og vi skal bygge videre på det fundament. Men vi havde brug for noget ekstra og mere end fundamentet for at gå videre fra denne gruppe.

- Jeg synes, vi har mange dygtige offensive spillere, som er fantastiske i deres klubber. Men vi manglede lige det sidste mod Portugal, siger Agger.

- Vi har nogle spillere, som scorer mål i deres klubber såsom Christian Eriksen, Daniel Wass og Nicklas Bendtner. Vi har dem på holdet, men vi mangler bare lige den afgørende fod, forklarer Brøndby-spilleren.

Albaniens kamp mod Armenien begynder søndag klokken 18. Danmark spiller mod Frankrig klokken 20.45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip