Agger annoncerer i lokalavis og takker alle i Liverpool

Liverpool mistede fra den ene dag til den anden sin viceanfører Daniel Agger. Og derfor krævede det noget ekstra at få sagt farvel og tak til alle i Liverpool.

Det gjorde den danske landsholdsanfører med en annonce i lokalavisen Liverpool Echo.

- Jeg har indrykket en annonce i dag i Liverpool Echo, og den siger egentlig det hele.

- Kort sagt viser jeg min taknemmelighed over for de folk, der har været omkring mig i byen Liverpool, og som jeg har mødt på min vej, og de mennesker som har hjulpet mig, siger Agger.

Mandag var Agger til stede i Brøndby for at blive præsenteret officielt, og han forklarede også, at skiftet til Superligaen var logisk for ham, selv om han siger farvel til mange millioner kroner i lønnedgang.

- Jeg har haft en god base i Liverpool i næsten ni år. Og de pløkker river man ikke bare op - ud af det blå.

- Jeg er også en type, som har brug for en fast ramme og tryghed, og det har jeg haft derovre, og det har jeg også haft her i mange år. Så at rykke fra et trygt sted til et andet, det er ikke så tosset, mener Agger.

Forsvarsspilleren tørnede ud for Liverpool i otte et halvt år fra januar 2006 til i dag. Det blev til 232 kampe og 14 mål.

I annoncen lyder det blandt andet fra Agger:

- Liverpool har været så stor en del af mit og min families liv i så længe, at det er utroligt svært at forlade jer. Jeg ønsker klubben alt det bedste og vil støtte jer hele vejen, som millioner af andre fans. You’ll Never Walk Alone.

Det engelske udtryk har Agger tatoveret på fingrene af sin ene hånd med forkortelsen YNWA, og han fortæller videre:

- Min familie og jeg har altid følt jeres støtte. Det er helt unikt for denne fodboldklub, denne by og vores fans. Det har været et privilegium at repræsentere klubben, og jeg er for evigt taknemmelig for, hvad jeg har lært i min tid her.

- Da jeg kom til denne fantastiske klub, var jeg blot en 21-årig dreng med en masse at lære. Liverpool har hjulpet mig med at blive voksen og formet mig til at blive den mand, jeg er i dag.

Agger har skrevet en toårig kontrakt med Brøndby.

/ritzau/

 

Dagens Gossip