Agger-comeback udsat: Brøndby taber til Randers

Daniel Agger var ikke blevet klar til at starte inde for Brøndby i søndagens længe ventede superligakamp hjemme mod Randers FC. Til stor skuffelse for de 25.551 fremmødte tilskuere.

Og den danske landsholdsanfører var stærkt savnet i Brøndbys 0-2-nederlag søndag aften, hvor stemningen var helt i top trods fraværet af Agger.

Allerede efter fire minutter scorede Randers-kantspilleren Elmar Bjarnason til 1-0 efter et stort koks i Brøndby-forsvaret.

Islændingen fik lov til at få en helt fri afslutning, da bolden blev clearet på tværs af Brøndbys firebackkæde i stedet for langt ud af farezonen.

Sådan en opdækning kan kun forbedres med en klassespiller som Agger. Og alene Aggers tilstedeværelse på banen vil løfte Brøndby-mandskabet - må man formode.

Generelt manglede der ro i de bageste kæder hos Brøndby, hvor Fredrik Semb Berge og Dario Dumic i det centrale forsvar ofte virkede for usikre i deres indgreb.

Randers gik frisk til sagen, pressede Brøndby højt oppe på banen, og det gav sjældent hjemmeholdet mulighed for at spille sig ud af vanskelighederne.

Brøndby kom frem til få chancer i løbet af kampen - blandt andet ved Johan Elmander - men det blev aldrig rigtigt farligt.

Brøndbys kanter skuffede også - hverken Elbasan Raashani eller Alexander Szymanowski kom frem til noget, og blev begge skiftet ud i anden halvleg.

Heller ikke angriberen Teemu Pukki, der er kommet til på en lejeaftale fra Celtic, imponerede i sin debut for Brøndby. Der er rigelig med plads til forbedringer hos Brøndby.

I stedet for en udligning var det Randers, som udbyggede føringen til 2-0 ved den indskiftede angriber Djiby Fall.

Klogt havde Djiby Fall lagt sig over bag Brøndbys højreback Frederik Holst, og han blev overmatchet i hovedspillet ved 2-0-scoringen.

Endnu en gang drømte mange Brøndby-tilskuere om et forbedret forsvar i den situation, hvor Fredrik Semb Berge også stod ret så stille.

På forhånd havde Agger selv meldt ud, at han kun spillede mod Randers, hvis han var helt ovre sin muskelskade i baglåret, og det var han åbenbart kun til en bænkeplads, hvor han sad i hele kampen.

Nu er der lagt op til det helt store Agger-comeback, når Brøndby i næste spillerunde skal møde ærkerivalen FC København.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip