Agger er sarkastisk om Liverpool-nedtur

Mens Daniel Agger søndag aften sammen med Brøndby-holdkammeraterne vandt 1-0 over Sønderjyske i Superligaen, så tabte landsholdsanførerens mangeårige engelske arbejdsgiver Liverpool tidligere på dagen nok engang i Premier League.

Den engelske vicemester, som i sommerens transfervindue solgte Agger til Brøndby, tabte 1-3 ude til Crystal Palace, og Liverpool er blot nummer 12 i tabellen efter 12 spillerunder.

Agger var i det sarkastiske hjørne, da han hørte om Liverpools seneste nedtur.

- Det var kun to mål dårligere end sidste sæson, sagde han med henvisning til sidste sæsons 3-3-kamp mellem Crystal Palace og Liverpool i London.

I sidste sæson smed Liverpool en 3-0-føring væk i slutfasen. Denne søndag førte Liverpool 1-0, inden værterne fra Crystal Palace kom tilbage og sejrede.

Liverpool-manager Brendan Rodgers vil endnu ikke kalde den aktuelle situation en krise.

- Nej, vi er ikke i krise. Men vi er ikke på det niveau, vi skal være. Det er selvsagt ikke planen, at sæsonen skal udvikle sig sådan, men vi må erkende realiteterne. Vi har ikke været gode nok, og vi skal forbedre os meget snart.

- Det er min sværeste tid i klubben. Alle i klubben og specielt jeg må kigge indad for at se, hvad der kan gøres bedre, sagde Rodgers tidligere søndag til Skysports.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip