Agger melder fra til landskampe

Fodboldlandsholdets anfører Daniel Agger har været en vigtig person i landsholdet og Spillerforeningens forhandlinger med Dansk Boldspil-Union de seneste uger.

Det var vigtigt, at aftalen om blandt andet aflønning af spillerne kom på plads inden testkampene mod USA på onsdag i Aarhus og ude mod Frankrig senere på ugen.

Men nu har anføreren selv meldt fra til landskampene på grund af sygdom og en skade.

Det oplyser DBU i en pressemeddelelse.

- Vi havde kalkuleret med risikoen for et muligt afbud. Agger har været syg og har samtidig haft akillesproblemer, men det er dobbelt ærgerligt, da vi også har fået afbud fra Bjelland og dermed må undvære to stamspillere, siger Morten Olsen i pressemeddelelsen.

Landstræneren udtager en erstatning på positionen i løbet af weekenden inden holdet møder ind i landsholdslejren i Aarhus mandag morgen.

Daniel Agger sidder samtidig også over i Brøndbys udebanekamp søndag mod FC Vestsjælland i Superligaen.

- Vi lader Daniel sidde over kampen mod FC Vestsjælland, fordi han ikke er fit nok endnu til at spille kamp. Daniel har stort set ikke trænet i de sidste par uger på grund af sygdom, og han har også småproblemer med den ene akillessene, siger Brøndbytræner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

/ritzau/

 

Dagens Gossip