Agger: Nu er der kogt nok suppe på Risgård-tacklingen

Daniel Agger lavede den mest omdiskuterede tackling i søndagens superligakamp mod AaB, da Brøndby-spilleren stemplede Kasper Risgård højt oppe på benet.

Agger synes, at forseelsen er blevet diskuteret rigeligt. Dommeren straffede ikke Agger i situationen, men den danske landsholdsanfører erkender, at tacklingen var for hård.

- Nu har jeg snakket om den tackling så mange gange. Der kan snart ikke koges mere suppe på den, indleder Agger lidt irriteret, men fortsætter så:

- Det var tydeligt at se, da jeg så den bagefter, at jeg kom alt for sent. Det er selvfølgelig ikke optimalt, og det var ikke, som det skulle være.

- Men det er nu engang fodbold, og det sker. Som jeg også sagde til Kasper efter kampen, så var det ikke i en ond mening, og det ved han udmærket godt. Jeg gik efter bolden, og så skete det.

Stig Tøfting har i Ekstra Bladet sagt, at Agger bliver beskyttet mere end andre spillere i Superligaen, men den debat afviser Agger at deltage i.

- Det er ikke en debat, jeg er en del af. Så det har jeg ikke noget at sige til. Nu spiller vi fodbold, og jeg gør, alt hvad jeg kan. Alt det andet kan jeg ikke bruge til særlig meget, lyder det fra Agger.

Generelt har der været meget rift om Agger, efter at han i august skiftede fra Liverpool, og det kan mærkes både på og uden for banen.

- Jeg ved ikke, om jeg har vænnet mig helt til det. Det er anderledes at være hjemme. Nu snakker jeg ikke kun om fodboldspillet. Der er mange ting, som man skal se til, efter at jeg er kommet hjem.

- Hypen derovre er på en anden måde, end den er herhjemme. Der var et helt andet fokus derovre, som kom fra hele verden. Her er det kun fra lille Danmark, siger Agger.

Niveauet er lavere i Superligaen end i Premier League, men Agger har alligevel haft en hård opstart.

- Det siger sig selv, at der skal være forskel. Jeg synes egentlig, at niveauet er ok. Nu kan jeg tale om Brøndby-truppen, og der er nogle spændende spillere.

- Der er mange unge spillere, det er en ung trup, hvor der helt klart er potentiale til noget i fremtiden, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip