Agger og Elmander er savnet i Brøndby

Skrevet af admin

01/12/2014

Mest læste i dag

Under stor mediebevågenheden blev den danske landsholdsanfører Daniel Agger og den svenske angrebsstjerne Johan Elmander hentet tilbage til Brøndby i sommerens transfervindue.

Duoen var i 2005 nogle af de vigtigste spillere på det Brøndby-hold, som senest vandt superliga-guldet for klubben. Sammen med Thomas Kahlenberg, en tredje tilbagevendt profil fra 2005-holdet, skulle Agger og Elmander sørge for gode resultater til Brøndby.

Men det var meget sigende, at Agger og Elmander ikke var med i søndagens 0-2-nederlag til FC Nordsjælland i Superligaen i Farum. Duoen har blandt andet på grund af skader været fraværende fra en del Brøndby-kampe i sæsonen.

Brøndby-træner Thomas Frank indrømmer, at det kan være frustrerende at undvære profilerne.

- Vi kæmper med det. Jeg ved ikke, om vi kæmper for meget med det, men vi kæmper med det. Når jeg tænker på det hold, som vi sendte på banen mod FCN, så havde jeg en rigtig god fornemmelse. Det er dygtige fodboldspillere, som har en masse i sig.

- Det kunne blive rigtig godt, tænkte jeg. Vi talte inden kampen om, at vi manglede nogle spillere, som kommunikerer rigtig meget, og så skulle nogle af de andre komme lidt ud af deres comfortzone og tage noget ansvar, siger Thomas Frank og konstaterer, at det desværre ikke skete mod FCN.

- Der er ingen tvivl om, at der er brug for ledere på alle fodboldhold. Det er der uanset, om du er i den ene eller anden ende af tabellen. Specielt når der er mange unge på holdet, som tilfældet er hos os, så er der brug for folk, der kan flytte sig.

- Men omvendt skal de unge selv arbejde med deres ting for at komme igennem nogle af disse ting. Så vi kan ikke kun hænge den over på, at Agger og Elmander ikke er der. Men selvfølgelig betyder det noget, at de tre rutinerede er med. Ingen tvivl om det, siger Thomas Frank.

Især på udebane har Brøndby haft problemer i sæsonen. Kun fem point har Brøndby hentet i otte superliga-kampe.

/ritzau/