Agger og Eriksen kæmper om endnu en pris

Skrevet af admin

|

05/12/2013

Dagens topnyheder

Det er en tid med mange kåringer, og nu kommer Spillerforeningens kåring af årets fodboldspiller i 2013.

Peter Ankersen, Daniel Agger, Christian Eriksen, Jores Okore, og Martin Braithwaite er alle nominerede til prisen.

Fodboldspillerne i Danmark og de danske udlandsprofessionelle skal nu i gang med at stemme på deres favorit. Vinderen kåres ved et show på DR den 4. januar.

De nominerede bærer i år præg af, at fire ud af de fem nominerede spiller i udenlandske klubber - heraf tre i den engelske Premier League. Det drejer sig om Agger, Eriksen og Okore. Braithwaite spiller i den franske liga.

Agger og Eriksen kæmpede også om at blive den bedste fodboldspiller i 2013, da DBU var med til at kåre årets spiller i Cirkusbygningen i København i sidste måned. Ved den lejlighed vandt Eriksen.

Af de fem nominerede i Spillerforeningens konkurrence spiller kun Peter Ankersen i den hjemlige Superliga. Desuden har alle fem spillere igen i år været aktuelle på det danske A-landshold.

Peter Ankersen har været en af de bærende kræfter på holdet fra det vestjyske og har haft en stor del i Esbjergs succes i europæisk fodbold i denne sæson.

Han er dog oppe imod den danske landsholdsanfører fra Liverpool, Daniel Agger, der så sent som sidste år tog titlen som årets fodboldspiller - kåret af Spillerforeningen.

Tidligere vindere af titlen som årets fodboldspiller tæller ud over Agger spillere som Brian Laudrup, Peter Schmeichel, Ebbe Sand, Jon Dahl Tomasson, Christian Poulsen og William Kvist.

/ritzau/