Agger om Bendtner-tiggeri: Det er mig der sparker

Daniel Agger har scoret de sidste mange gange, at den danske landsholdsanfører er blevet sat til at skyde straffespark for Danmark.

Derfor så han ingen grund til at give efter for Nicklas Bendtners tiggeri i onsdagens testkamp i Odense mod Tyrkiet, der vandt 2-1 efter et sejrsmål i overtiden.

- Det er mig, der sparker. Nu har jeg scoret på otte ud af otte, så det er der ingen grund til at lave om på, fastslår Daniel Agger.

Anføreren afviser, at der var den store dramatik i situationen efter en halv time, hvor hele endetribunen råbte Nicklas Bendtners navn i håb om, at Wolfsburg-angriberen skulle få lov til at forsøge sig.

- Nej, vi havde bare en kammeratlig snak, siger Agger om ordvekslingen med Bendtner, der ikke har scoret i mere end et halvt år.

Nicklas Bendtner, der blot har spillet 82 minutter på højeste niveau det seneste halve år, havde derfor håbet på lidt forståelse fra Daniel Agger.

Landsholdsanføreren har heller ikke fået megen spilletid de seneste måneder, og derfor blev det blot til en halvleg mod tyrkerne.

- Jo flere minutter jo bedre. Jeg faldt meget naturligt ind. Kombinationsspillet flød godt. Det er selvfølgelig svært at være tilfreds efter et nederlag, men under omstændighederne var det okay, siger Agger.

Midterforsvareren mener, at danskerne skulle have lukket kampen allerede i første halvleg, inden tyrkerne overtog initiativet efter pausen og scorede to gange.

- De kom ikke frem til noget i første halvleg. De fik en masse billige frispark, og det skal vi måske holde igen med, for alle hold kan score på dødbolde.

- Vi skal score noget mere før pausen, og så lukker vi kampen, siger Daniel Agger, der ikke er tilfreds med afslutningen på testkampen.

I overtiden rettede William Kvist et langskud af og så fes bolden op i det ene målhjørne til tyrkisk føring på 2-1.

- Det er svært at svare på, hvad der sker efter pausen. Vi bliver måske skubbet lidt langt tilbage på banen. De er dygtige fodboldspillere. Hvis man giver dem meget plads, så ved de godt, hvad de skal gøre med bolden

- Det er lidt surt, at lukke et mål ind i 92. minut. Så må man køre uafgjort hjem. Men skuddet bliver også rettet af, siger Agger.

På søndag gælder det Armenien i Parken i det første opgør i EM-kvalifikationen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip