Agger om medie-beskyttelse: Fokus på fodbold

Fokus er på fodbold, ikke på medierne.

Det er budskabet fra fodboldspilleren Daniel Agger. Den tilbagevendte Brøndby-stjerne står kun til rådighed for medierne om torsdagen og i forbindelse med superligakampene, oplyste Brøndby i mandags.

Det handler om at beskytte spilleren, meddelte klubben, som stod for sommerens mest spektakulære spillerindkøb i Superligaen ved at hente landsholdsanføreren hjem fra Liverpool.

Agger ser ikke den nye mediestrategi som et problem.

- Jeg synes ikke, jeg har lukket ned. Jeg har været rigeligt i medierne i de sidste to uger, siger Agger til DR Sporten.

- Jeg synes da, at jeg står til rådighed for medierne. Og jeg skal med glæde stille op, når I gerne vil have det.

- Men jeg skal altså også koncentrere mig om dét, det hele handler om. Og for mig handler det om fodbold - ikke om at være i medierne, siger Agger.

Aggers comeback glippede mod Randers i søndags. I den kommende weekend møder Brøndby ærkerivalen FC København i Telia Parken, og Agger ser ud til at blive klar til den kamp efter en skade i baglåret.

- Jeg er sådan set ligeglad med, hvilken kamp det er. For mig er det vigtigste at komme ind på banen og spille noget fodbold, og så er det sådan set lige meget, hvem det er imod, siger Agger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip