Agger skal stoppe Liverpool-stjerner på Wembley

I onsdagens venskabskamp mod England på Wembley skal Daniel Agger holde styr på op til fem formstærke holdkammerater fra Liverpool.

Især den 19-årige kantspiller Raheem Sterling, som har fået sit gennembrud i denne sæson, kan blive en meget svær udfordring for Danmarks forsvar.

- Alle kan jo se, hvor hurtig han er. Og han er også teknisk dygtig. Han har fået erfaring fra den bedste række, og det er tit det, som det handler om for så ung en spiller.

- Det er at komme ind og få nogle kampe og prøve sig selv af. Han har i hvert fald det, som skal til, siger Agger.

Sterling er så god, at han bør udtages til sommerens VM-slutrunde i Brasilien af den engelske landstræner Roy Hodgson, mener Agger.

- Han kan håndtere presset. Ellers ville han ikke spille for Liverpool. Det er en fantastisk mulighed for ham.

- Hvis han fortsætter det, som han gør nu, så kan jeg ikke se, hvorfor han ikke skulle komme med til VM. Han er utrolig talentfuld, og han har kvaliteter, som England kan bruge, forklarer Agger.

Den danske landsholdsanfører skal sammen med enten Andreas Bjelland eller Simon Kjær i midterforsvaret forsøge at holde angriberen Daniel Sturridge i kort snor.

- Jeg ser frem til at spille imod Daniel Sturridge. Du kan se hver uge, hvor god han er, advarer Agger.

De øvrige Liverpool-spillere på det engelske landshold, som kan få spilletid mod Danmark, er midtbanespilleren Jordan Henderson, som også får rosende ord med på vejen af Agger, samt anfører Steven Gerrard og backen Glen Johnson.

Kampen mellem England og Danmark fløjtes i gang onsdag klokken 21, og der er solgt over 60.000 billetter til kampen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip