Agger: Vi går på banen for at vinde over FCK

Brøndby tabte skuffende 0-2 hjemme til Randers søndag aften, og Daniel Agger kom ikke på banen på grund af en muskelskade i baglåret.

Nu er håbet, at den rutinerede forsvarsspiller i stedet bliver klar til søndagens lokalderby ude mod ærkerivalen FC København. Kun tre point tæller for den 29-årige danske landsholdsanfører.

- Lad mig sige det sådan her: Vi har det hold, vi har. Og vi går ind på banen for at vinde fodboldkampen. Så er det sådan set lige meget, hvem vi spiller imod. Det er det, som det handler om for det her hold.

- Det gælder om at gå ind med den tro på, at man kan vinde. Vi ved også godt, at det ikke sker hver eneste gang. Men hvis vi har troen, og vi arbejder hårdt for det, så kommer der også flere sejre, siger Agger.

Efter nederlaget til Randers var der en del snak om, at de øvrige Brøndby-spillere virkede tyngede af det større pres, der er på klubben efter Aggers ankomst fra Liverpool. Men det afviser hovedpersonen.

- Det er trods alt spillere, som har været med inde omkring det her hold længe. Det er professionelle folk og kvalitetsspillere. Det skulle gerne bruges positivt.

- Men nogle gange rammer man ikke dagen. Og hvis man ikke rammer dagen på dette niveau, så er det svært at vinde, mener han.

Efter over otte år i Premier League var Agger imponeret over den opbakning, som kom fra tilskuerne under opvarmningen og gennem hele kampen.

- Det er også en af grundene til, at jeg er her. Jeg ved, hvordan fansene er. Jeg synes ikke kun, at det var under opvarmningen. Det var gennem hele kampen. De stod bag holdet.

- Selv da vi kom bagud 0-2, så var de der stadig. Det er sgu noget, vi Brøndby-spillere skal være taknemmelige for. Det finder du ikke alle steder, påpeger superligaprofilen.

Han føler et tæt bånd til klubben, hvor han tilbragte sin unge år og den første del af seniorkarrieren.

- Det, tror jeg egentlig, er meget naturligt. Jeg har både spillet her gennem længere tid både som ungdomsspiller og så på seniorplan. Det er her, jeg hører til, fastslår Agger.

Kampen mellem FCK og Brøndby spilles på søndag klokken 16.30.

/ritzau/