Agger vil skyde brystet frem i Superligaen

Daniel Agger er ubestridt Superligaens største navn efter skiftet fra Liverpool til Brøndby i weekenden.

Den 29-årige landsholdsanfører har det fint med den status.

- Det er underordnet, at jeg måske er den største stjerne. Det er ikke det, som det handler om. Det handler om at vinde fodboldkampe, og det gør du ikke ene mand.

- Jeg kommer ind på et ungt Brøndby-hold, men også et hold med kvalitet, og jeg håber, jeg kan være med til at løfte det hele.

- Fodbold handler om ikke at blende ind i mængden. Det handler om at spille sit spil og gøre sit bedste. Hvis du bare vil blende ind i mængden, er der ingen grund til at være til stede.

- I fodbold handler det om at skyde brystet frem og vise, at man er der. Det var mit eget valg at vende hjem, og det har jeg gjort, fordi jeg føler, at jeg kan bidrage med noget, siger forsvarsspilleren.

Agger er heller ikke bange for, at modstanderne i Superligaen nu vil gøre alt for at få ram på ham som ligaens største profil.

- Jeg har ikke tænkt over, om jeg bliver et bytte, de andre går efter, og det er der heller ikke nogen grund til at fokusere på. Jeg skal fokusere på mit eget spil og på Brøndbys spil og få det bedste ud af det, siger Agger, der i 2006 skiftede fra Brøndby til Liverpool.

I disse dage er Agger samlet med landsholdet i Helsingør. Forude venter onsdagens testkamp mod Tyrkiet i Odense og EM-kvalifikationskampen mod Armenien i København på søndag.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip