Agüero redder Manchester City fra ny blamage

Manchester City får svært ved at forsvare Premier League-titlen fra sidste sæson.

Lørdag måtte de forsvarende mestre nøjes med 2-2 ude mod bundholdet Queens Park Rangers, der er næstsidst med otte point for 11 kampe.

Manchester City har 21 point og er på tredjepladsen, hele otte point efter Chelseas suveræne tophold.

Det var kun takket være Premier Leagues topscorer, Sergio Agüero, at City overhovedet fik point med hjem fra kampen mod Queens Park Rangers.

To gange udlignede han for mestrene med ligamål nummer 11 og 12.

Første gang efter en halv times spil, da han fremragende tæmmede en lang fremlægning, tog et par træk og udplacerede Robert Green i QPR's mål.

Forinden havde Charlie Austin - som forinden havde fået to scoringer annulleret - bragt hjemmeholdet foran.

Sergio Agüeros udligning til 2-2 faldt syv minutter før tid, da han udnyttede dårligt forsvarsspil af hjemmeholdet.

Et kvarter før tid havde Manchester Citys Martin Demichelis ellers bragt hjemmeholdet tæt på sejr, da han headede bolden forbi sin egen målmand, Joe Hart, til et selvmål.

Kort tid efter selvmålet forsøgte QPR's indskiftede Joey Barton sig med en alt for risikabel tilbagelægning på hovedstød, som Agüero opsnappede, men der blev ikke scoret i den situation.

Med det uafgjorte resultat vokser presset på Manchester City og ikke mindst den chilenske manager, Manuel Pellegrini, der førte klubben til mesterskabet i sidste sæson.

City tabte tidligere i denne uge 1-2 hjemme til russiske CSKA Moskva i Champions League-gruppespillet.

Den engelske klub har blot to point for fire kampe og risikerer at gå glip af avancement til 1/8-finalerne.

Manchester City røg for nylig desuden ud af den lille engelske pokalturnering, Capital One Cup, som klubben vandt i sidste sæson. Det skete med et 0-2-nederlag hjemme til Newcastle.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip