AirHelp hjælper dig med at få kompensation ved forsinkede fly - nu også i USA

Den danske App, Airhelp, der har eksisteret i siden januar 2013 har netop lanceret deres service i USA. Det skriver TechCrunch. Airhelp hjælper flypassagerer med at gøre krav på erstatning, når de på rejsen oplever forsinkelser, aflysninger eller overbookninger.

Det er nemlig sådan, at man som flypassager i både EU og USA har krav på erstatning, hvis man bliver forsinket når man rejser med fly. Til gengæld kan det være tidskrævende og besværligt rent faktisk at få erstatningen udbetalt, og det er her AirHelp kommer ind: man indtaster bare dit flynummer, navn og forsinkelse og de tager et cut på 25% af erstatningen, hvis man har krav på den.

At der var store planer for Airhelp har der aldrig været tvivl. De er startet og financieret af nogle af Danmarks og Europas bedste iværksættere og er støttet i udvidelsen til USA af det prestigefylte YCombinator i Califonien. Derudover har de fra starten haft stort fokus på rent faktisk at få flyselskaberne til at betale, og været i retten i en sag mod et flyselskab (de vandt sagen og det kostede ikke flypassagerende mere).

Med en udvidelse til USA og stor success i Europa skulle den kunne hjælpe de fleste danskere på deres rejser. Derudover kunne der forestilles nogle spændende udvidelser af konceptet f.x. til togrejser, og det bliver derfor spændende at se, hvor Airhelp ender i fremtiden!

Vil du gerne læse flere artikler om apps og teknologi? Følg os på Facebook og få dem leveret i dit stream

 

Dagens Gossip