Akutindsats virker i Varde: 40 er kommet i arbejde

 

Der er aktivitet på højeste blus for at skaffe job og uddannelse til de 206 ledige fra Varde Kommune, som er i fare for at miste dagpengeretten inden for det kommende halve år.

192 har været til samtale på Jobcenter Varde, og 124 sagde ja til at få en personlig jobformidler. Indsatsen har indtil videre skaffet job til omkring 40.

- Vi har været i kontakt med næsten alle, og rigtig mange har fået job.  Så nu skal beskæftigelsesministeren lige spise brød til i forhold til kommunernes indsats.  Jeg bliver ærlig talt lidt pikeret over, at man antyder, at vi ikke kan løfte opgaven. Tallene viser, at vi faktisk gør det rigtig godt, siger formand for udvalget for arbejdsmarked og integration i Varde Kommune, Thyge Nielsen (V).

Otte af de udfaldstruede er på vej i uddannelse. 15 er kommet i praktik, løntilskudsjob eller er blevet vikarer i et jobrotationsprojekt. Fire er sygemeldt, og 57 har takket nej til yderligere indsats fra jobcenterets side, oplyser jobcenterchef Erik Schultz.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip