Alderspræsidenten måtte forlade junglen

Indsmurt i maddiker og med gennemblødt tøj var det en udmattet Margrethe Koytu, der som den anden måtte forlade junglen og chancen for at vinde en kvart million kroner i underholdningsprogrammet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra".

Den 68-årige skuespillerinde, der blandt andet er kendt for sin rolle som Lizzie i TAXA, mødte komikeren Torben Chris i en direkte duel om overlevelse. Og at netop de to skulle konkurrere mod hinanden, ærgrer Margrethe Koytu.

- Jeg var faktisk ked af, at det var Torben, jeg skulle i kamp mod, for han er så vidunderlig. Så jeg er så glad for, at det er ham, der skal tilbage, siger hun efter den udmattende telefonquiz.

Quizzen gik ud på, at de to skiftevis skulle svare på spørgsmål af almen karakter, imens de var indespærret i en telefonboks, der blev fyldt med levende dyr eller ulækre væsker. Den første boks bød på levende rotter, den næste på gylp med maddiker og den tredje og sidste boks blev fyldt med vand, krokodiller og pytonslanger.

Samlet set vandt Torben Chris dysten med 4-3, men det var ikke helt nemt at holde fokus på spørgsmålene i situationen.

- Det sjove var, at vi begge kunne svare på hinandens spørgsmål. Men man går i sort. Med Basim-spørgsmålet blev jeg helt i tvivl om, hvilket årstal vi er. Klappen går bare ned, siger Margrethe Koytu.

Og selvom det blev en kort fornøjelse i junglen, så tager hun opholdet i lejren og fællesskabet med de andre deltagere med sig hjem som et godt minde. Der blev dog også plads til de lidt mere fysiske af slagsen.

- Vi fik næsten ikke mad. Min livrem som var ret langt ude, mangler nu et hul. Så man har da fået noget ud af det, der røg lige nogle kilo, griner hun.

Tilbage i tv-programmet er nu komikeren Torben Chris og sangerinden Sisse Marie, der begge har været i direkte dueller og overlevet.

Tilbage er også tv-personligheden, Anni Fønsby, den tidligere Se & Hør-chef Henrik Qvortrup, realitystjernen Gustav Salinas, entertaineren Amin Jensen, danseren Stine Kronborg og den tidligere professionelle cykelrytter Jesper Skibby.

Newspaq

 

Dagens Gossip