Alec Baldwins plageånd fængslet

Genevieve Sabourin står tiltalt for stalking og risikerer en længere fængselsstraf, men i første omgang må hun afsone 30 dage bag tremmer for foragt for retten.

Allerede tirsdag truede sagens dommer Robert Mandelbaum den fransk-canadiske skuespillerinde med en tur i arresten, fordi hun afbrød Baldwins vidneforklaring. Kvindens forsvarer Todd Spodek fik sin oprørte klient med udenfor til afkøling, men advarslerne prellede åbenbart af, for i går var den gal igen. Da afbrød Sabourin sin egen advokat og dommeren skred ind.

Mandelbaum idømte den 41-årige skuespillerinde de 30 dage og trods hendes tårevædede protester blev hun straks ført afsted til en celle i tinghuset. Hun fik kun lov til at foretage et par opringninger for at finde pasning til sin hund.

Sabourin skal i flere år have bombarderet Baldwin med emails, ligesom hun opsøgte skuespilleren på hans privatadresse i New York, hvilket fik den tidligere »30 Rock«-stjerne til at søge polititilhold. Da det blev overtrådt, anholdt politiet Baldwins uønskede beundrer uden for hans hjem.

Problemerne startede i 2010, da Baldwin inviterede kvinden på middag.
Han fastholdt i vidnskranken tirsdag, at der var tale om en éngangsforeteelse, mens Sabourin hårdnakket hævder at have et romantisk forhold til den 55-årige Hollywood-stjerne.

Retssagen fortsætter i dag, men det bliver sandsynligvis uden hovedpersonen, selv om dommeren kan vælge at lukke Sabourin ud i nogle timer, hvis han skønner det nødvendigt, at hun er tilstede.

 

Dagens Gossip