“Alene Hjemme”-stjerne ramt af kræft

Skrevet af Nicolai Steinicke

08/12/2023
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det har “Alene Hjemme”-stjernens familie skrevet på Instagram.

Dagens topnyheder

For et par uger siden fik Ken Hudson Campbell den ødelæggende diagnose: Han led af en ondartet svulst i munden, som allerede havde spredt sig til tænderne.

Det meddelte familien til skuespilleren, der udover sin rolle som julemanden i "Alene hjemme" også er kendt fra film som "Groundhog Day" og "Armageddon", på GoFundMe, hvor de arrangerer en indsamling til 61-års fødselaren.

Derfor gennemgik filmstjernen denne torsdag en ti timer lang operation, hvor "en stor del af hans kæbeknogle, hans lymfeknuder og en del af hans benknogle vil blive fjernet."

"Kirurger planlægger at rekonstruere en ny kæbe til Ken fra denne benknogle, indsætte den og bestråle den," sagde hans slægtninge på fundraising-siden. Han skal så formentlig gennemgå en hudtransplantation og eventuelt kemoterapi.

Fordi skuespilleren mistede sin sygeforsikring efter corona-pandemien, beder Kens venner og familiemedlemmer nu sine fans om hjælp og håber på donationer.

Mere end 65.000 amerikanske dollars (godt 60.000 euro) er allerede blevet indsamlet.

Ken Hudson Campbell er muligvis ikke længere i stand til at arbejde som skuespiller

Man forventer enorme fradragsberettigede omkostninger til plejehjem, plejepersonale, sygetransport, tandimplantater og hvad der ellers måtte opstå.

Det er også meget muligt, at sygdommen vil påvirke Campbells "evne til at arbejde som skuespiller i fremtiden," sagde hans familie. Vi er derfor glade for "hver bøn, hver positiv tanke, hver dollar og hver støttende gestus".

Herunder kan du se Ken's scene i Alene Hjemme.