Alenemor bliver taget i at stjæle bleer, men så gør betjenten noget, der får hende til at græde

En mor troede, hun skulle i fængsel, da hun blev taget i at stjæle babyudstyr. Istedet fik hun en oplevelse, hun aldrig havde turdet håbe på.

Sarah Robinson fra Kansas var løbet tør for bleer til sine toårige tvillinger, da hun besøgte supermarkedskæden Walmart.

- Jeg skulle til at pottetræne dem, men jeg havde ikke plads til at give dem bad. Jeg havde mistet mit hus og alle vores ejendele, og jeg har ikke noget job, siger Sarah Robinson til ABC News.

Læs også: Alenemor valgte karriere og lod taxa hente sin søn i børnehaven

Hun havde kæmpet for at få hverdagen til at hænge sammen siden hendes mand døde i 2012, og nu boede hun i en bil sammen med sine seks børn på mellem 2 og 15 år.

Og som prikken over det triste i, var alle familiens ejendele netop blev stålet fra bilen, da Sarah Robinson valgte at tage i Walmart, hvor hun stjal tøj, sko og bleer.

Her blev hun pågrebet af betjenten Mark Engravalle, der opdagede, at nogle af børnene var beskidte og havde bare tæer. Derfor spurgte han, hvordan hendes situation så ud, og det fik alenemoren til at bryde sammen i gråd.

Derfor valgte betjenten at give hende en bøde for tyveri - men samtidig tilbød han at tage børnene med tilbage til butikken, hvor de købte babyudstyr og fik lov at vælge et par sko hver.

Læs også: 10 grunde til at date en småbørnsmor

- Han kunne ikke have været sødere ved mine piger. Og næste dag fik jeg et opkald om, at de ville hjælpe os yderligere med at finde et sted at bo, siger Sarah Robinson.

Hun skammer sig over, at hun begik tyveri, men hun er glad for, at hendes døtre har fået så meget hjælp.

Siden oplevelsen er det strømmet ind med opkald til politistationen fra lokale, der vil hjælpe den fattige familie.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip