Alexander fandt hundekiks i Halloween-slik

Halloween fejres også i Norge, hvor 11-årig Alexander Figenschau traditionen tro gik fra dør til dør i byen Hamna for at samle slik sammen med sine venner. Det skriver Nordlys.

Da Alexander kom hjem og sad foran fjernsynet med det indsamlede slik, opdagede han, at nogle af chokoladerne var erstattet med hundemad.

Læs også: Sådan redder far syg søns halloween med rørende brev

- Twist-chokolade var blevet erstattet med en hundekiks. Jeg syntes, ​​det var meget ulækkert, siger Alexander til Nordlys.

Der var ikke umiddelbart tale om en fejl fra chokoladeproducentens side, da Alexander efter nærmere undersøgelse kunne konstatere, at han i hvert fald havde fire-fem chokolader, hvor chokoladen var skiftet ud med en hundekiks. Og han var ikke den eneste, som havde fået denne overraskelse.

- Der var flere af mine venner, der også havde fået hundekiks forklædt som chokolade. Jeg forstår ikke, hvorfor nogen gør det. Hvad er meningen med det, siger Alexander.

Læs også: Udbredt svindel i slikbranchen: 32 ton slik konfiskeret

Da flere af de huse, drengene besøgte, delte Twist-chokolade ud, er det umuligt at finde frem til den, som har skiftet chokolade ud med hundekiks.

Alexanders stedfar synes, at det er patetisk.
Han har forståelse for, at ikke alle gider at fejre Halloween. Men så er løsningen med ikke at åbne døren for børnene bedre, mener han.

 

Dagens Gossip