Alexandras budskab vækker opsigt: Kvinder bør kræve penge af mænd efter ubeskyttet sex

Den unge kvinde har fået stor opmærksomhed i Sverige, efter at hun i et indlæg på sin blog opfordrer alle kvinder til at kræve penge af mænd, som de har haft ubeskyttet sex med.

Det er kun rimeligt, at mænd betaler halvdelen af det, en fortrydelsespille koster, mener Alexandra Nilsson, som er kendt under kælenavnet Kissie og har 245.000 følgere på Instagram

- Hvis du har haft sex med nogen, og du skal skamme dig over at købe en fortrydelsespille eller måske endda have en abort, så bed fyren om at betale halvdelen. Det handler om princippet i denne sag og ikke et par hundrede kroner. For vi er vel alle klar til at betale et par hundrede ekstra for at undfå at blive mor for tidligt og få ændret hele vores liv på grund af et middelmådigt knald, skriver hun på sin blog.

- Hvis han er gammel nok til at have sex med dig, så bør han også være voksen nok til at forstå, at han har 50 procent af ansvaret. Så hvis det ender med, at du skal købe en fortrydelsespille, så bed ham om at overføre halvdelen. Okay, lidt mere for den slikpose, som du sandsynligvis får brug for bagefter (hehe). Og det er en fantastisk måde at vise, at han er involveret, uanset om I har et forhold eller ej.

Alexandra 'Kissie' Nilsson tilføjer, at hun tror, at antallet af aborter vil gå ned, hvis flere mænd er deres ansvar voksent og ikke bare overlader problemet til kvinden. 

- Bag enhver abort er der en mand og en penis, skriver hun.

 

Mot #Kallis

Et billede slået op af Alexandra Nilsson (@kissies) den

23. Jul 2016 kl. 5:07 PDT

Er du enig med Alexandra Nilsson her? Deltag i debatten på Facebook. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip