All England: Dansk mixeddouble får kinesiske stryg

Mixeddoublen med Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen hentede onsdagens første danske sejr i badmintonturneringen All England.

De rutinerede danskere levnede ikke deres indiske modstandere Ashwini Ponnappa og Tarun Kona store chancer i første runde. Danskerne vandt i løbet af en halv time med de sikre cifre 21-13, 21-16.

Hovedturneringen i Birmingham blev tidligere onsdag indledt med et dansk nederlag.

Mixeddoublen Anders Kristiansen/Julie Houmann var ellers fint med i andet sæt mod turneringens tredjeseedede kinesere Xu Chen/Ma Jin, men det endte efter 42 minutters spil med det ventede nederlag i to sæt til danskerne.

Første sæt gik hurtigt med kineserne som vindere med 21-11, men i andet sæt var danskerne godt med. Den danske duo gik fra at være bagud 11-14 til at føre 17-15. Til slut fik kineserne dog styr på spillet og vandt 21-19.

Senere onsdag tabte Anders Skaarup Rasmussen/Lena Grebak i tre sæt til det tyske par Peter Käsbauer/Isabel Herttrich, der vandt 11-21, 21-15, 21-10.

Damedoublen Marie Røpke og Line Damkjær Kruse var på en svær opgave mod et sydkoreansk par, der viste sig stærkest, men danskerne bed rigtig godt fra sig og tabte først efter tre sæt og mere end en times spil.

De danske kvinder var med til 12-12 i første sæt, men så stoppede festen. Sydkoreanerne vandt sættet 21-14.

I andet sæt var danskerne nede med matchbold, men vandt alligevel 23-21. I tredje og afgørende sæt var sydkoreanerne dog stærkest og vandt 21-17.

Der er i alt 12 kampe med dansk deltagelse på førstedagen ved All England.

/ritzau/

 

Dagens Gossip