Allan danser videre trods sms-ændring

En ændring i de såkaldte SMS-koder i dansekonkurrencen "Vild med dans" fik de sociale medier til at rødgløde fredag aften.

På Facebook harcelerede mange brugere på siden "Vild med Allan", der støtter den tidligere landsholdsspiller i fodbold Allan Simonsen, over TV2's beslutning, som brugerne mente var rettet mod den tidligere landsholdsspiller.

Der var dog ingen grund til panik. Allan Simonsen gik sikkert videre i programmet med sin dansemakker Sofie Kruuse uden at skulle i omdans.

- TV2 forsøger at tvinge Allan ud af programmet så de har givet nye SMS koder! Jeg gentager. Nye SMS koder! Håber det bliver lagt ud når den nye SMS kode er offentlig!, lød det fra en bruger på Facebook.

Halvvejs gennem dansekonkurrencen "Vild med dans" valgte TV2 at ændre afstemningsreglerne for fredagens show samt i de resterende programmer.

Det siger TV2 i en skriftlig udtalelse.

- Som naturlig konsekvens af de seneste ugers usædvanlige aktivitet og opmærksomhed omkring sms-afstemningen på Vild med dans, har TV2 Underholdning besluttet at ændre sms-koderne og sætte et loft på max fem sms'er per telefonlinje, lyder det.

I de første udsendelser har de deltagende par haft en fast kode, som danskere kunne indsende via sms, hvis de ville stemme på de enkelte par. Oprindelig kunne man stemme et ubegrænset antal gange.

Underholdningschef i TV2 Gitte Madsen afviser imidlertid, at man har ændret sms-koderne for at ødelægge Allan Simonsens chancer for at gå videre i Vild med dans.

- Vi har lavet en ændring, som gælder samtlige par, så det synes jeg er forkert analyseret, siger hun til Ritzau.

- Vi har oplevet en usædvanlig aktivitet om vores afstemning i år og nogle initiativer, der ikke umiddelbart har til formål at støtte op om et fair play i konkurrencen, men som handler om at henvende sig til folk, der ikke sidder og ser fjernsyn, siger Gitte Madsen.

Fredag aften måtte Mathilde Norholt og dansemakkeren Thomas Evers forlade programmet. I år er det TV2's 10. sæson af "Vild med dans".

/ritzau/

 

Dagens Gossip