Alle bryllupsgæsterne holder sig for ørerne under vielsen - grunden er rørende

Fredag blev hele verden dækket i regnbuestriber, da den amerikanske højesteret gjort homoægteskaber lovlige i landets samtlige 50 stater.

Men det er ikke alle lande, der er kommet med på den vogn.

I Australien er det stadig ikke lovligt at indgå ægteskab med en af samme køn. Derudover nævner en lovpligtig del af vielsesritualet, at ægteskabet er mellem mand og kvinde.

Læs også: Obama farver Det Hvide Hus i hyldest

Det fik australske Abbey og Mitch Johnston til at bede deres bryllupsgæster tage afstand fra denne lov sammen med dem, da de blev gift i år.

- Nogle af jer ved det måske ikke, men for at et bryllup skal være lovligt i Australien, skal den vielsesbemyndigede sige, at ægteskabet er mellem ‘en mand og en kvinde’. Vores vielsesbemyndigede blev også nødt til at sige det, men vi gad i hvert fald ikke lytte til den slags l*rt, skriver Abbey Johnston i et efterfølgende opslag på Facebook.

Derfor fik hun deres vielsesbemyndigede til at advare alle gæsterne, lige inden han sagde de ekskluderende ord, så de alle kunne holde sig for ørene og dermed vise, hvordan de tager afstand fra loven.

Læs også: Irsk kunstner laver genial Lego-kampagne for homoægteskabet

- Jeg håber, at denne frygtelige, forældede og uretfærdige lov kan blive afskaffet i Australien. Indtil da beder vi dig være sød, vær stolt og stå fast ved det, du tror på, skriver Abbey Johnston.

Bryllupsfotografen Thomas Stewart fotograferede parrets store dag, og han fangede også hele bryllupsselskabet. Hans billeder er med lynfart blevet delt og liket tusindvis af gange.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip