Alle butikker lukket i dag: I dag holder Jysk tømmermændsfri

Skrevet af Lotte Sørensen

|

16/11/2014

Dagens topnyheder

Normalt har Jysks butikker åbent hver søndag - men i dag er der lukket for de gode tilbud. Koncernen holdt nemlig stor julefrokost i går, og alle ansatte har derfor fået fri i dag, skriver de på jysk.dk.

Festen blev holdt i Odense Congress Center, hvor 1700 medarbejdere og deres ledsagere deltog. De dansede hele natten til Birthe Kjær, Rock Nalle, Wafande, Kato og Pharphar. Efterfølgende overnattede de på hotelværelser, som Jysk havde booket, skriver bt.dk.

Læs også: Alle medarbejdere har fået fri: Derfor holder ALLE Rema 1000-butikker lukket lørdag

Til tv2.dk udtrykker Alexander Kjerulf, der er forfatter til en bog om arbejdsglæde, begejstring for, at Jysk på denne måde viser deres ansatte, at de er værdsat. Og det kan i sidste ende blive en gevinst for købmand Larsen.

- I detailbranchen er det meget vigtigt at have glade og tilfredse medarbejdere, for det er med til at give kunderne en god oplevelse, og så kommer de igen. Og så viser forskning, at man i det lange løb forbedrer bundlinjen massivt ved at have glade medarbejder, siger han.

Jysk er ikke den eneste store danske detailvirksomhed, der holder lukket, så medarbejderne kan nyde en god firmafest. Blandt andet gjorde Rema 1000 det i maj, da kæden fyldte 20 år.