Alle meldte afbud til 10-årig piges fødselsdag - så inviterede moderen hele byen

Den svenske mor Therese Gunnarsson fra Skåne havde inviteret datterens klasse til fest i anledninge af pigens 10 års fødselsdag.

Til hendes og moderens gru dukkede ingen af klassekammeraterne op.

Derfor lavede hun en åben invitation på Facebook. Det skriver flere medier, blandt andet Expressen.

- I dag skulle min pige fejre sin 10-års dag med disko for hele klassen. 7 meldte afbud ud af 30, og da diskoet begyndte klokken 18, og skulle fortsætte til 21.30, kom ingen. Jeg skriver dette, så alle kan se det, og store som små med et godt humør er velkomne til omgående at komme til (adressen) og give min datter en god fest. Jeg ønsker ikke, at dette skal blive til et dårlig minde for hende. I er velkomne!, skrev moderen.

Reaktionen blev større, end moderen havde turdet drømme om. 300 kommenterede. Festlokalet blev hurtigt fyldt med glade børn og voksne, som ville fejre datteren.

Tæt på 100 kom.

Læs også: Han går i specialklasse og bliver mobbet, men det drengen bag ved ham planlægger, er dybt rørende

- Tak fordi jeg måtte komme og ønske en helt vidunderlig lille pige tillykke. Den bedste mor har hun også, kommenterer en på Therese Gunnarssons status.

Den der nød festen mest var dog uden tvivl datteren. Hun kunne nærmest ikke sove, da festen var slut.

- Hun var ked af det, inden det her. Hun sagde “ingen kan lide mig”. Men efter festen virker hun nærmest lykkelig, siger den glade mor.

Den lille pige følte sig som en prinsesse hele aftenen.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip