Alvor i Vild med dans: Skuespiller er ude

19/09/2015 00:42

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Fredag aften blev det alvor i Vild med dans, da det første par røg ud af programmet. Det blev skuespiller Sami Darr og Patricia Tjørnelund, der måtte vinke farvel til danseeventyret.

Det skete efter en omdans mod håndboldspilleren Katrine Fruelund og Aslak Amtrup.

Der var intet mindre end fire forskellige danse på programmet, og de 12 dansepar forsøgte at imponere dommerne og seerne i henholdsvis jive, tango, salsa og wienervals. Det var en udfordring for flere af danseparrene.

I premiereshowet sidste fredag var alle 12 par også på gulvet, men ingen forlod danseprogrammet. Derfor blev både dommernes point og seernes stemmer overført til denne fredag.

Skuespillerinden Stephania Potalivo var i ugens løb i fare for at måtte forlade programmet på grund af flere fibersprængninger ved ribbenene. På trods af skaden  gav hun den gas i en salsa med partneren Morten Kjeldgaard, og det gav pote.

Parret fik aftenes højeste point af dommerne, der blandt andet mente at, den 28-årige skuespillerinde "har det, der kendetegner en vældig god danser".

Den energiske skuespillerinde Søs Egelind og dansepartneren Mads Vad imponerede også i den mere alvorlige tango, der sikrede dem i alt 14 point fra dommerpanelet.

En anden skuespillerinde der også høstede fine point fra dommerne var Ena Spottag med partneren Thomas Evers Poulsen, der fik ord som "romantisk, ømt, intimt og drømmerisk" med på vejen for deres wienervals.

De resterende 11 par kan igen opleves på dansegulvet næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS