Amandas ustyrlige dildo skabte kaos: SAS-fly blev evakueret

Bedst som en svensk forventningsfuld kvinde i lørdags stod klar ved gaten for at flyve på ferie, stødte hun på et højest uventet problem, som skulle vise sig at forsinke hendes fly. Det skriver den svenske avis Expressen

Den 20-årige svensker, Amanda, kunne pludselig høre, at flypersonalet i skranken ved gaten stavede sig igennem hendes navn, lige da hun skulle til at gå ombord i SAS-flyveren i Arlanda ved Stockholm i Sverige. Amanda stoppede op og spurgte, hvad der var i vejen.

LÆS OGSÅ: Sex-brøler på Facebook: Christina delte noget, hun ikke skulle have offentliggjort

- De bad mig følge med og sagde, at der var noget, der vibrerede i min bagage. Allerede der vidste jeg godt, hvad det drejede sig om, fortæller Amanda til Expressen.
 
Amanda havde nemlig pakket en dildo ned blandt sommertøjet, som skulle luftes på feriedestinationen Split i Kroatien. Men det uskyldige stykke legetøj var begyndt at røre på sig i kufferten, og det fik personalet til at tro, at der var tale om noget farligt. 

LÆS OGSÅ: Så er det slut med ømme kæber: Nu er blowjob-maskinen her 

Derfor blev alle flypassagerer genet ud af flyet igen. Omgivet af utilfredse passagerer i gaten blev Amanda bedt om at åbne sin vibrerende kuffert.

- Det var pinligt, da det skete, men nu er det bare sjovt, siger Amanda, der i en fart fik pillet batterierne ud af sin dildo, til den norske avis Dagbladet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med    

Kort efter fik passagerne lov til at gå ombord igen, og kursen blev sat mod Kroatien. Ifølge Dagbladet har Amanda lært sin lektie - at tage batterierne ud af elektriske anordninger, inden hun pakker kufferten.

SAS's svenske pressetalsmand, Henrik Edström, har overfor Expressen bekræftet, at det pågældende fly var forsinket, men han kender ikke den præcise årsag til forsinkelsen. 

 

Dagens Gossip