Amerikansk borgmester blev reddet af Svend: - Jeg er nødt til at komme til begravelsen

For en uge siden oplevede den amerikanske borgmester Tedd Wallac, sit livs mareridt, da han var ved at drukne på den amerikanske ø Sct. Croix. 

Amerikaneren var fanget i bølgerne med sit surfbræt, men han blev reddet af den pensionerede danske lærer, 70-årige Svend Hill-Madsen, der dog omkom på tragisk vis, da han var ved at hjælpe den amerikanske borgmester i sikkerhed. 

Efterfølgende har Tedd Wallave været ude og hylde danskerens heltemod, og nu har han besluttet, at han vil møde op til begravelsen for at vise sin redningsmand den sidste respekt. 

- Jeg er nødt til at komme til begravelsen, siger Tedd Wallace ifølge detroitnews.com, hvor han fortæller, at det også handler om at få en afslutning på oplevelsen. 

- Jeg vil gerne vise min respekt overfor ham og hans familie, men jeg vil også gerne finde min afslutning på oplevelsen. Han gav sit liv for at redde mit, siger Tedd Wallace. 

Den amerikanske borgmester har været i kontakt med Svend Hill-Madsens familie den sidste uge, hvor han har fundet ud af, at de to mænd havde en masse tilfælles. De var begge to undervisere, og de kom begge fra familier med apotekere. 

Som en symbolsk handling har Tedd Wallace besluttet, at han vil give Svends enke bynøglen til South Lyon, hvor han er borgmester. 

- Den skal symbolisere, at vores hjerter er åbne, og at vi tænker på den efterladte familie, siger han. 

 

 

 

 

Men det lykkedes den 70-årige pensionerede lærer, 70-årige , at få ham i sikkerhed. 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip