Amerikansk helt undskylder drukkørsel

Skrevet af admin

01/10/2014
Den legendariske olympiske svømmer og kendis Michael Phelps kunne ikke finde nogen redningskrans, der kunne redde ham fra anklagerne om adskillige trafikforseelser.Tirsdag blev svømmeren nemlig arresteret og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand i den amerikanske stat Maryland ifølge statens transportmyndigheder, skriver CNN.Phelps blev arresteret klokken 01:40. Han blev også sigtet for for høj hastighed og for at krydse kørebaner i Fort Henry-tunnelen i byen Baltimore.- Han var ude af stand til at udføre en tilfredsstillende serie af standardøvelser i ædruelighedstesten, lyder det fra myndigheder, som fandt Phelps samarbejdsvillig i hele processen.Phelps har selv meldt ud på sin Twitterkonto, at han er flov over episoden, som ikke er enkeltstående:- Jeg ved godt, at disse ord ikke betyder noget lige nu, men er jeg utrolig ked af alle dem, jeg har svigtet.I 2004 blev Phelps arresteret og anklaget for spirituskørsel i Salisbury, Maryland. Han erkendte sig skyldig og blev idømt 18 måneders prøvetid.Efterfølgende har USA Swimming sendt en officiel udtalelse ud om den seneste episode:- Nyheden om Michael Phelps og hans handlinger er skuffende og utvivlsomt alvorlige. Vi forventer, at vores atleter opfører sig ordentligt både i og uden for bassinet, skriver de.Michael Phelps er den mest vindende OL-atlet nogensinde med hele 22 medaljer, hvoraf 18 af dem er af guld. 29-årige Phelps pensionerede i 2012 sig selv, men vendte i april tilbage som konkurrencesvømmer.Newspaq

Mest læste i dag

Den legendariske olympiske svømmer og kendis Michael Phelps kunne ikke finde nogen redningskrans, der kunne redde ham fra anklagerne om adskillige trafikforseelser.

Tirsdag blev svømmeren nemlig arresteret og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand i den amerikanske stat Maryland ifølge statens transportmyndigheder, skriver CNN.

Phelps blev arresteret klokken 01:40. Han blev også sigtet for for høj hastighed og for at krydse kørebaner i Fort Henry-tunnelen i byen Baltimore.

- Han var ude af stand til at udføre en tilfredsstillende serie af standardøvelser i ædruelighedstesten, lyder det fra myndigheder, som fandt Phelps samarbejdsvillig i hele processen.

Phelps har selv meldt ud på sin Twitterkonto, at han er flov over episoden, som ikke er enkeltstående:

- Jeg ved godt, at disse ord ikke betyder noget lige nu, men er jeg utrolig ked af alle dem, jeg har svigtet.

I 2004 blev Phelps arresteret og anklaget for spirituskørsel i Salisbury, Maryland. Han erkendte sig skyldig og blev idømt 18 måneders prøvetid.

Efterfølgende har USA Swimming sendt en officiel udtalelse ud om den seneste episode:

- Nyheden om Michael Phelps og hans handlinger er skuffende og utvivlsomt alvorlige. Vi forventer, at vores atleter opfører sig ordentligt både i og uden for bassinet, skriver de.

Michael Phelps er den mest vindende OL-atlet nogensinde med hele 22 medaljer, hvoraf 18 af dem er af guld. 29-årige Phelps pensionerede i 2012 sig selv, men vendte i april tilbage som konkurrencesvømmer.

Newspaq