Amerikansk skistjerne skal opereres i ryggen

Skisportens mangeårige superstjerne Bode Miller skal gennemgå en rygoperation og må indstille sig på en pause. Det meddeler det amerikanske skiforbund ifølge nyhedsbureauet Reuters.

37-årige Miller har været i gang med forberedelserne til den nye alpine sæson, men har så store problemer med ryggen, at et indgreb er blevet nødvendigt.

- Efter konsultation med mine læger og trænere har jeg besluttet at få en ambulant rygoperation. Det er ærgerligt, at jeg dermed kommer til at gå glip af sæsonens første løb, siger Bode Miller.

Den populære amerikaner, der har vundet seks medaljer ved vinter-OL og har været i verdenstoppen i halvandet årti, skulle dog blive klar til VM på hjemmebane i Beaver Creek i starten af februar.

- Vi regner med, at jeg vil kunne træne og deltage i konkurrencer igen i januar og dermed være klar til VM, siger Miller.

Hvis tidsplanen holder, kan Miller også være tilbage på skiene tids nok til at deltage i to af sæsonens mest prestigefyldte world cup-løb i Wengen og Kitzbühel, der begge afvikles i sidste halvdel af januar.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip