Amin Skov fjerner Frelsens Hær-logo i reklamer

Logoer fra Frelsens Hær og Kirkens Korshær vil ikke længere være at finde på annoncer for Restaurant Vejlegården, og restauratør Amin Skov beklager, at de ved i misforståelse blev brugt i første omgang. 

- At Frelsens Hær og Kirkens Korshær føler, at de bliver part i konflikten mellem Vejlegården og 3F, fordi jeg bruger deres logoer i nogle annoncer, er jeg ked af. Jeg mener selv, at jeg har handlet i god tro, fordi de selv har sendt logoerne til mig. Men jeg respekterer deres udmelding og beklager, at de opfatter det sådan, siger Amin Skov til Avisen.dk.

Vrede borgere kontaktede de velgørende organisationer, da deres logoer blev brugt i reklamer for Amin Skovs indsamling af julehjælp.

Frelsens Hær og Kirkens Korshær følte sig misbrugt, men restauratøren mener dog, at han handlede i god tro, da organisationernes lokalafdelinger selv havde sendt ham logoerne.

- Jeg respekterer naturligvis, at de to organisationer på landsplan ikke bryder sig om, at jeg bruger deres logoer. Og det vil jeg ikke gøre herefter, siger han til Avisen.dk. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip