Ancelotti: Alvorlig knæskade til Real-talent

Den talentfulde offensivspiller Jesé Rodriguez står foran en lang pause, efter at han måtte bæres fra banen med en knæskade, da Real Madrid tirsdag aften slog Schalke 04 med 3-1 i Champions Leagues 1/8-finale.

- Jeg tror, det er bekræftet, at der er tale om en korsbåndsskade. Han var uheldig, og det var alle vi andre i Real Madrid også, for vi mister en ung spiller, der har gjort det meget flot i denne sæson, siger Real Madrid-træner Carlo Ancelotti ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det var ellers en kamp, hvor de unge talenter fik muligheden for at brillere. For efter en knusende 6-1-sejr til spanierne i den første kamp, var det hele afgjort inden returkampen tirsdag aften.

Derfor sendte Ancelotti en lang række reserver i kamp fra start, men den 21-årige Jesé nåede ikke mere end et par minutter på banen, før han forvred knæet i en nærkamp og faldt til jorden med store smerter.

Nu er sæsonen efter alt at dømme forbi for den spanske U21-landsholdsspiller.

- Sådan er fodbold, og spillere bliver skadet i løbet af deres karriere. Vi er kede af det, og det har påvirket os, men det er en mulighed for ham til at komme mentalt styrket tilbage. Vi må se positivt fremad, siger Carlo Ancelotti efter sejren.

Cristiano Ronaldo lavede to af Real Madrids mål, mens det sidste blev sat ind af Alvaro Morata.

/ritzau/

 

Dagens Gossip