Ancelotti har tillid til svigtende Real Madrid-stjerner

Real Madrid har ikke været til at kende den seneste tid, og især angriberne har haft svært ved at levere. Alligevel afviser Real Madrid-træner Carlo Ancelotti at foretage ændringer.

Fodboldstjernerne Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale har været udsat for hård kritik på grund af de manglende mål i Real Madrids angreb.

Specielt Bale har oplevet et formdyk før tirsdagens returmøde hjemme mod Schalke 04 i Champions League.

- Vi skal ikke ændre vores identitet, for vi har scoret mange mål på den måde, vi spiller. Hvis de (Ronaldo, Benzema og Bale) er i form til at spille, så er de selvskrevne på holdet, siger Ancelotti.

Ronaldo er noteret for hele 39 mål i alle turneringer denne sæson, mens Benzema med sine 19 og Bale med 14 er mere menneskelige.

- De har givet os meget, og jeg har tillid til dem. De har været lidt ude af form, men den slags sker - og ikke kun for dem. De har scoret mindre på det seneste, fordi holdet ikke har hjulpet dem nok, mener italieneren.

Real Madrid fører 2-0 efter udesejren mod den tyske klub, og Schalke-træner Roberto Di Matteo, som førte Chelsea til sejr i Champions League i 2012, erkender, at chancen for at gå videre er lille.

- Vi er nødt til at score det første mål. Så kan kampen blive interessant.

- Der er ingen krise i Real. Men jeg håber, at medierne har ret i, at Reals angribere er ude af form. Vi trænger til lidt held for at gå videre, siger Di Matteo.

I lørdags tabte Real Madrid skuffende 0-1 ude til Athletic Bilbao og mistede førstepladsen til FC Barcelona i Primera Division.

Kampen mellem Real Madrid og Schalke 04 fløjtes i gang tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

Dagens Gossip