Ancelotti har tillid til svigtende Real Madrid-stjerner

Real Madrid har ikke været til at kende den seneste tid, og især angriberne har haft svært ved at levere. Alligevel afviser Real Madrid-træner Carlo Ancelotti at foretage ændringer.

Fodboldstjernerne Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale har været udsat for hård kritik på grund af de manglende mål i Real Madrids angreb.

Specielt Bale har oplevet et formdyk før tirsdagens returmøde hjemme mod Schalke 04 i Champions League.

- Vi skal ikke ændre vores identitet, for vi har scoret mange mål på den måde, vi spiller. Hvis de (Ronaldo, Benzema og Bale) er i form til at spille, så er de selvskrevne på holdet, siger Ancelotti.

Ronaldo er noteret for hele 39 mål i alle turneringer denne sæson, mens Benzema med sine 19 og Bale med 14 er mere menneskelige.

- De har givet os meget, og jeg har tillid til dem. De har været lidt ude af form, men den slags sker - og ikke kun for dem. De har scoret mindre på det seneste, fordi holdet ikke har hjulpet dem nok, mener italieneren.

Real Madrid fører 2-0 efter udesejren mod den tyske klub, og Schalke-træner Roberto Di Matteo, som førte Chelsea til sejr i Champions League i 2012, erkender, at chancen for at gå videre er lille.

- Vi er nødt til at score det første mål. Så kan kampen blive interessant.

- Der er ingen krise i Real. Men jeg håber, at medierne har ret i, at Reals angribere er ude af form. Vi trænger til lidt held for at gå videre, siger Di Matteo.

I lørdags tabte Real Madrid skuffende 0-1 ude til Athletic Bilbao og mistede førstepladsen til FC Barcelona i Primera Division.

Kampen mellem Real Madrid og Schalke 04 fløjtes i gang tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip