Ancelotti spår stor Bale-kamp mod Barcelona

Real Madrid-spilleren Gareth Bale husker ikke tilbage på sit første Clásico med den største glæde. FC Barcelona vandt 2-1, og Bale slog ikke til i rollen som "falsk nummer ni".

Men det bliver anderledes i søndagens udgave på Santiago Bernabeu, spår Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti.

- I den første kamp lå Bale og skiftede med Di Maria, men nu er han vant til at spille på kanten, og holdet er i balance, så det ændrer vi ikke på.

- Han er i god form. Hans fysiske form betyder meget for ham, og jeg er sikker på, at han vil spille en god kamp, siger Ancelotti ifølge AFP og tilføjer:

- Vi har ikke gjort noget specielt for at forbedre ham. Han har bare gode gener og har arbejdet ligesom alle andre. Han havde nogle problemer i starten af sæsonen, men nu ser han god ud, og jeg håber, at det fortsætter i resten af sæsonen.

Real Madrid har muligheden for at sætte Barcelona af i mesterskabskampen og distancere rivalen med hele syv point inden de sidste ni spillerunder.

- Clásico er altid vigtigt og bringer stort pres. Men denne kamp er også meget vigtig for ligaen. Vi skal vise vores kvalitet, og gøre hvad vi har gjort hidtil; angribe og forsvare godt som en gruppe, siger Ancelotti.

Italieneren bekræfter op til kampen, at angriberen Karim Benzema er kommet sig over skaden, der holdt ham ude af Champions League-kampen mod Schalke 04 i onsdags.

Hos Barcelona er forsvareren Gerard Pique tilbage, mens hans kollega i kæden Carles Puyol stadig er skadet.

Søndagens kamp mellem Real Madrid og Barcelona begynder klokken 21.

/ritzau/

 

Dagens Gossip