Anden gang på fire uger: Dansker vinder enorm gevinst i Eurojackpot

Skrevet af Nicolai Busekist

20/08/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
For fire uger siden, vandt en heldig dansker danmarkshistoriens største lottogevinst. Fredag aften vandt endnu en dansker en enorm gevinst.

Dagens topnyheder

En heldig person fra Odense har fredag aften vundet førstepræmiepuljen i Eurojackpot. Det betyder, at vedkommende er blevet intet mindre end 107.000.000 kroner rigere.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse, hvori de også oplyser, at den vindende kupon, er blevet købt på nettet.

"Det er helt vildt, at vi for anden gang på bare fire uger kan glæde endnu en dansker med en førstepræmie i Eurojackpot og en tilværelse som mangemillionær," lyder det fra Malene Mølgaard, der er Danske Spils administrerende direktør.

Det er ikke lang tid siden, at en anden dansker havde heldet med sig i Eurojackpot. I slutningen af juli løb en dansker nemlig med en gevinst på hele 759 millioner kroner, som er den største gevinst, der nogensinde er blevet vundet i Danmark.

Danske Spil vil rette henvendelse til den heldige person fra Odense, der inden længe kan se frem til at få intet mindre end 107 millioner kroner ind på bankkontoen.

I denne forbindelse vil de også tilbyde den heldige vinder millionrådgivning. Det betyder, at en uddannet rådgiver vil rette henvendelse til vinderen, og oplyse om, hvordan man bedst administrerer så stor en gevinst.

"En tilværelse, som åbner op for mange nye muligheder, og også kan være en stor omvæltning. Vi oplever, at folk reagerer forskelligt, når de vinder store gevinster, men fælles for mange af dem er et ønske om at dele gevinsten med deres familie," fortæller Malene Mølgaard.

At førstepræmien igen er blevet vundet, betyder ikke, at der ikke er mange penge at vinde i næste omgang. Der er nemlig altid minimum 63 millioner kroner at hente i førstepræmiepuljen, når man spiller med i Eurojackpot.